Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Protesta/Vigilia

Aturem la guerra al nord de Síria! Defensem la revolució de Rojava!


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Data:Dijous 10 Octubre, 2019, 19:00 - 21:00
Descripció: SOLIDARITAT | Avui Turquia ha començat la ofensiva al Nord de Síria.

🚨 Necessiten tot el nostre suport!

🔴 SORTIM AL CARRER!🔴

📆 Dijous 10 d'Octubre
🕖19h
📍Passeig Jardinets de Gràcia
L3 i L5 Diagonal

Fa poques hores, l'estat feixista turc ha iniciat la seva operació d'ocupació sobre els territoris alliberats del nord-est de Síria.

Avions de guerra turcs ataquen els pobles i viles de Serekaniye i Gire Spî. Qamishlo, Derik i molts altres indrets al llarg de la frontera es troben sota un intens foc d'artilleria. Les forces d'autodefensa de la Federació Democràtica del Nord-Est de Síria estan responent als atacs de les ordes de feixistes amb severitat, centenars de milers de combatents i de població civil al seu costat estan preparades per lluitar fins el final. La situació és clara: fem una crida per la resistència global.

Declaració de la Comuna Internacionalista:
Dia X - El moment ha arribat - La guerra ha començat!

Fem una crida a la revolta per defensar Rojava.

Les forces imperialistes han decidit anar a la guerra. Les tropes de terra estan onejant les banderes de Turquia i d'Estat Islàmic, però la decisió no s'ha pres solament a Ankara, sinó també a Washington, Moscou, París i Berlín.

Des del seu inici, la Revolució de Rojava ha estat una revolució internacionalista. Una revolució no només per l'alliberament de la població kurda de Síria, sinó també per l'alliberament de l'Orient Mitjà de segles de colonialisme, opressió i dictadures. I ha estat una Revolució internacionalisa, perquè moltes internacionalistes s'hi han unit, al front de batalla contra Estat Islàmic i el feixisme turc, ajudant als hospitals, plantant arbres i treballant per construir una societat democràtica i ecològica, basada en l'alliberament de la dona. I moltes revolucionàries s'han unit a la lluita venint de tot el món, perquè la revolució a Síria ens ha ensenyat a totes que un altre món no és només teòricament possible, sinó que, en realitat, ja s'està construint en el dia a dia.

Avui ha arribat el moment de demostrar què hem construit durant els últims anys amb companyerisme i internacionalisme a tot el món. Avui ha arribat el moment de tornar a posar en pràctica, un cop més, l'internacionalisme, defensant la revolució. I a través d'aquesta defensa, defensarem les nostres esperances, somnis i il·lusions.

Fins i tot quan ens estem enfrontant el segon exèrcit més gran de l'OTAN, amb milers de grups islamistes com a carn de canó, sabem que darrere aquesta revolució milions de revolucionàries, amigues i germanes resisteixen d'empeus. I amb totes elles, i amb totes vosaltres, convertirem la protesta política en resistència, fins que no hi hagi més exportació d'armes a Turquia, fins que el règim feixista turc sigui derrotat.
Lloc:Passeig Jardinets de Gràcia L3 i L5 Diagonal
 
 
Sindicato Sindicat