Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Dijous 3-10 (19h): Novel•la a l'Ateneu: Salvar a Mir, de Natalia Rey.

Data:Dijous 03 Octubre, 2019, 19:00 - 21:30
Organitzador*:A. LL. de Gràcia
Descripció: Dijous 3-10 (19h): Novel•la a l'Ateneu: Salvar a Mir, de Natalia Rey.
T'agradaria llegir una novel•la llibertaria , escrita per una de nosaltres, i que tracti sobre nosaltres i amb les nostres paraules? Si la resposta és sí, llavors has de llegir Salvar a Mir.
L'Ana Martín arriba a bcn als anys setanta, quan és una nena. Al llarg del llibre anirem amb ella de la mà i l'acompanyarem en el seu procés de fer-se adulta. Primer ens explicarà el xoc cultural que li suposa l'arribada a aquest nou lloc: el barri del Bon Pastor, el col•legi, el nou pis dels seus pares a Badalona...
L'acompanyarem a l'Institut i veurem com després de la mort del Dictador les coses canvien i ella també. Trobarà l'amor i quedarà molt sorpresa perquè no es podia esperar que les coses anessin com van. Més xocs culturals que li configuraran l'endemà. Arribarà a un determinat sindicat, la CNT; però tampoc les coses són com s'esperava, si no una miqueta més complicades.
Coneix dins del sindicat el plaer i el dolor, l'amor i el desamor, la vida real i la bogeria i la responsabilitat alhora; es veu abocada al compliment d'una missió que li servirà per purificar-se de la seva depravació personal. I finalment, amb sacrifici, complirà les seves pròpies expectatives.
Espero amb humilitat poder afegir el meu gra de sorra a la narrativa llibertària. I que us sembli divertida i us faci incomodar alhora!!!!
Lloc:Ateneu Llibertari de Gràcia
Adreça:C/Alzina num 5, metros Joanic i Fontana
 
 
Sindicato Sindicat