Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

13ª Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona

Data:Diumenge 27 Maig, 2018, 11:00 - 21:00
Organitzador*:Mostra del Llibre Anarquista
Descripció: 11:00h
Racisme als moviments socials. Presentació de “Descentrar la Mirada para ampliar la visión”
Les autores del llibre faran la presentació del llibre i després amb altres companyes de col·lectius antirracistes debat en torn al racisme als nostres espais. Amb les autores del llibre Florencia Brizuela i Uriel López, el Col·lectiu TICTAC, la Nova Usurpada de Gràcia, l’activista gitana Cristina Vázquez (Bon Pastor) i altres companyes antirracistes de Barcelona.

16:30h
Masculinitat: reformar-la o destruir-la
La masculinitat comporta privilegis dels quals s’exclou a qui no encaixa en els seus patrons culturals o es rebutja per raons biològiques. Partint de mirades alienes i crítiques a la masculinitat hegemònica debatrem sobre com ens travessa i si és necessari adaptar-la o suprimir-la. Amb Jokin Azpiazu, sociòleg i activista, autor de Masculinidades y Feminismo (2017, Virus Editorial), Projecte X, col·lectiu feminista, Teo Pardo, activista trans feminista i Antonio Centeno, activista de la diversitat funcional.

19:00h
No li desitgem un Estat a ningú
Enmig d’un procès doble d’increment de la pressió social independentista i de la repressió estatal centralista, ens cal donar espai a les veus silenciades, crítiques amb la realitat de l’Estat-Nació. Debatrem entorn el llibre No le deseo un Estado a nadie (2018, Pepitas de Calabaza) amb dos dels seus autors, Francisco Madrid i Corsino Vela, i un membre de l’Organització Llibertària Embat.
Lloc:La Cinètika
Adreça:Rambla de Fabra i Puig, 28. 08013 Barcelona
Mira també:mostrallibreanarquista.noblogs.org/
 
 
Sindicato Sindicat