Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Xerrada/Fòrum

Taula rodona desallotjaments

Data:Divendres 02 Març, 2018, 19:00 - 23:00
Organitzador*:La Bruna Cso
Descripció: El divendres 2 de Març a les 19h,
farem una TAULA RODONA sobre DESALLOTJAMENTS a la Bruna Cso (Calella, Maresme)

Compartir experiències és la millor manera d'aprendre dels processos col·lectius. Aquesta vegada hem volgut fer una proposta a diferents companyes perquè ens narrin com han viscut el desallotjament de l'espai en el que participaven i/o habitaven.

Tindrem el privilegi de comptar amb:
- Can Piella: un projecte comunitari i social en una antiga masia a prop de la Llagosta. Podeu conèixer-les en profunditat en aquest article: https://cooperativa.cat/aprenentatges-de-convivencialitat-…/.
- La Llamborda: centre social okupat autogestionat del barri del Guinardó, feminista i amb habitatge no-mixt. Aquí podeu llegir una notícia sobre l'intent de desallotjament: https://directa.cat/…/sis-hores-de-resistencia-aturen-desal….
- El Banc Expropiat: centre social okupat de Gràcia que ara es troba a un antic CAP del barri. Les podeu seguir a: https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/.


Les qüestions que els hi plantegem són:
- Introducció breu del projecte.
- Plantejament estratègic davant el possible desallotjament (via judicial, mediàtica, de cara a les veïnes, intern, etc.).
- Narració dels fets.
- Reflexions posteriors.


Veniu, veniu! Que la Bruna vol vida, i el març comença amb força!

Podeu visitar-nos a: labrunacso.wordpress.com o a La Bruna Cso (facebook), l'esdeveniment https://www.facebook.com/events/1793571594280515/.
Lloc:Carrer Diputació, 30. Calella (Alt Maresme)
Adreça:labrunacso@gmail.com
Preu:Gratuït
Mira també:labrunacso.wordpress.com
 
 
Sindicato Sindicat