Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
error conn db

Art i Cultura

Cinema: Moonlight

Data:Divendres 12 Gener, 2018, 19:30 - 00:00
Organitzador*:https://lacinetika.wordpress.com
Descripció: Moonlight relata la vida d’un jove afroamericà en un barri conflictiu de Miami. Al llarg de tres etapes de la seva vida, la infància, adolescència i edat adulta lluitarà per trobar el seu lloc al món. Una meditació sobre la identitat, la família, l’amistat i l’amor.

Moonlight és una pel·lícula dramàtica americana del 2016 escrita i dirigida per Barry Jenkins, basada en l’obra de teatre Moonlight Black Boys Look Blue de Tarell Alvin McCraney. La pel·lícula està protagonitzada per Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monáe, Ashton Sanders, Jharrel Jerome, Naomie Harris i Mahershala Ali.

Filmada a Miami, Florida, començant el 2015, Moonlight es va estrenar al Festival de Cinema de Telluride el 2 de setembre de 2016. Distribuïda per A24, la pel·lícula es va llançar als Estats Units el 21 d’octubre de 2016 i ha recaptat 16 milions de dòlars a tot el món.

Moonlight va rebre molt bones crítiques després del seu llançament i es va considerada una de les millors pel·lícules del 2016, amb crítics elogiant l’actuació, la direcció, el guió, la cinematografia, el tema tractat i la banda sonora. Als 74ens Globus d’Or, la pel·lícula va guanyar el premi a millor pel·lícula dramàtica, i va estar nominada en cinc altres categories. Ha estat el primer film escrit i dirigit per un cineasta negre que guanya l’Oscar a la millor pel·lícula. També es va endur el de millor guió adaptat i millor actor secundari per Mahershala Ali.
Lloc:Passeig de Fabra i Puig, 28. Metro L1.
Preu:---
Mira també:barcelona.indymedia.org/newswire/display/517565
 
 
Sindicato Sindicat